Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ταξίδι φυγής


Κάνε κλικ στην εικόνα για να παίξεις


Ένα παιχνίδι-ριάλιτι, ένα παιχνίδι επιβίωσης βασισμένο στην πραγματικότητα. Ένα παιχνίδι για το τι σημαίνει να είσαι πρόσφυγας.

Εκφράζουμε την αμέριστη ευγνωμοσύνη μας προς την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, οι οποίοι έχουν χρηματοδοτήσει το κόστος για τη μεταφορά του παιγνιδιού στην Ελληνική γλώσσα.

Ευχαριστούμε τη CYTANET για τη φιλοξενία του διαφημιστικού banner στην ιστοσελίδα τους, καθώς επίσης και όλα τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας που στήριξαν την προσπάθειά μας για την προώθηση του παιγνιδιού.

Ευχαριστούμε επίσης το Περιφερειακό Γραφείο για τις Βαλτικές και Βόρειες χώρες της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, το οποίο δημιούργησε το παιγνίδι (αρχική μορφή Mot alla Odds, (c) 2005) καθώς επίσης και την εταιρεία Statoil για τη γενναιόδωρη προσφορά τους. Ευχαριστίες και προς την εταιρία Paregos AB, TicTac Interactive AB, Microsoft and Datareal AB για τη συνεργασία τους.

Υπεύθυνη για τη μεταφορά του παιγνιδιού στην Ελληνική γλώσσα είναι η Αντιπροσωπεία στην Κύπρο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Eduardo Landin, ασκούμενο στο Γραφείο της ΄Υπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες στην Κύπρο, ο οποίος επιμελήθηκε τη μεταφορά του κειμένου και των ταινιών στο διαδίκτυο, καθώς επίσης και στον Stefan Ege για τη συνεργασία του.

Αντιπροσωπεία στην Κύπρο
Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...