Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Το "ευχαριστώ" ενός κυοφορούμενου βρέφους...!!!

 


Το μικρό χεράκι του είκοσι ενός εβδομάδων εμβρύου Samuel Alexander Armas αναδύεται από τη μήτρα της μητέρας του για να πιάσει το δάχτυλο του Dr. Joseph Bruner σα να ευχαριστεί τον γιατρό για το δώρο της ζωής.....


Ήταν στην κοιλιά της μητέρας του ο μικρός Samuel Alexander Armas, όταν οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από διχοτομημένη σπονδυλική στήλη . Όλο το προσωπικό ήταν βέβαιο ότι ο μικρός δεν θα επιζούσε με τίποτα, παρά μόνο στην περίπτωση που υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση ενόσω βρισκόταν στον αμνιακό σάκο.

Ένας φιλόδοξος γιατρός,μετά από διάφορες έρευνες που είχε πραγματοποιήσει δήλωσε ότι θα μπορούσε να φέρει εις πέρας την επέμβαση με το βρέφος στην κοιλιά της μητέρας του.

Οι γονείς δέχθηκαν και έτσι, μετά από λίγες μέρες, ο Samuel εισήχθη στην κλινική. Ο Dr Bruner αφαίρεσε τη μήτρα με μια τομή σχήματος ημισφαιρίου (σαν C) και έκανε μια μικρή τομή στον αμνιακό σάκο, μέσω της οποίας μπόρεσε να χειρουργήσει το έμβρυο.

Μία ώρα και δεκατρία λεπτά είχαν περάσει, το εγχείρημα ολοκληρωνόταν επιτυχώς και σε αυτό το σημείο συνέβη το... θαύμα. Ο Samuel, αφού πρώτα οι γιατροί διέκριναν κάποιες κινήσεις, ξαφνικά έβγαλε το μικροσκοπικό του χέρι από την τομή και "γάντζωσε" το δάκτυλο του γιατρού...

Πηγή: εδώ
Αναδημοσίευση:http://imverias.blogspot.gr/2012/02/blog-post_15.html




Read more: http://alliotikathriskeytika.blogspot.com/2013/10/blog-post_9956.html#ixzz2hKqOlm4P

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...